Linkedin   Facebook   Nieuwsbrief    Locatie Amersfoort   Locatie Algarve    Shop

DE THERAPLAY ACADEMIE

Opgroeien met plezier

    Home    wat is Theraplay®     wie zijn wij    losse trainingen     opleidingen      behandelingen      contact     The Theraplay®Institute

 

Datum en locatie Terugkomdagen      Supervisoren:

15 juni             Amersfoort    VOL           Erika en Linda

18 september   Delft                               Marianne en Erika

21 september   Amersfoort                      Linda en Bettie

9 oktober        Amersfoort                       Linda en Judith

20 november    Amersfoort                     Bettie en Erika

18 december    Amersfoort                      Bettie en Judith

We zien je graag terug op een van de terugkomdagen!

TERUGKOMDAGEN... elke maand je kennis bijspijkeren...

De Terugkomdagen zijn inmiddels een begrip binnen de Theraplay Opleiding. Tijdens deze terugkomdagen brengen deelnemers hun casus in voor supervisie, terwijl anderen meeluisteren en meedenken. We bekijken de videobeelden en beantwoorden de vragen die de inbrenger heeft. We oefenen met Theraplay activiteiten als dat nodig is en geven elkaar tips en handige spelletjes door. De ervaring is dat deze dagen niet alleen leerzaam zijn voor degene die supervisie krijgt, maar zeker ook voor de ‘toehoorders’. Terugkomdagen worden georganiseerd in Amersfoort, Delft en in de Algarve.

Voor wie?

De terugkomdagen zijn onderdeel van het Foundational en het Intermediate Practicum, dus zowel van de opleiding tot gecertificeerd Theraplay®Coach als van de opleiding tot Therplay®Practitioner. Gedurende je opleiding tot Coach neem je minimaal 2 keer deel aan zo’n terugkomdag, maar je mag zo vaak komen als je wilt. Daarnaast kan iedereen die tenminste de Level 1 Training gedaan heeft deelnemen aan de terugkomdagen als toehoorder. Je betaalt hiervoor slechts € 40,- per keer. (vooraf inschrijven is noodzakelijk, zie de buttons hieronder). De terugkomdagen zijn telkens van 10.00 uur tot 16.00 uur. Deelnemers brengen een Ouder-Kind-sessie, een MIM, oudergesprek of oudersessie in. De tijd tussen de casuistiek door besteden we aan algemene vragen, het oefenen van een activiteit of een rollenspel of waar op dat moment behoefte aan is.

Gezamenlijke Theraplay-Lunch.

Theraplay gaat ook over goed zorgen voor jezelf en voor elkaar. Daarom neemt iedereen iets mee voor de lunch en dat delen we met elkaar. De een neemt een salade mee, de ander een hartige taart, nog weer iemand anders wat fruit of een soepje of (groene) smoothie...  zo ontstaat elke keer opnieuw weer een bijzonder buffet, waarbij we van elkaar proeven en natuurlijk de gezonde recepten uitwisselen!

Wanneer?

Om deel te nemen dien je je vooraf in te schrijven.  Dat kan via het digitale inschrijfformulier dat je opent door op een van de blauwe buttons in de kolom hieronder te klikken.  De supervisie wordt tijdens de terugkomdagen gegeven door  Bettie Sleeuw, Linda Stam,

Judith Blaauw, Erika Heinen en/ of Marianne Koole.  Meer informatie over ons? Klik hier

Supervisie 2 of 3 daagse in de Algarve...

De tryout afgelopen mei 2017 was een succes, dus voor herhaling vatbaar:   In oktober 2018 kunnen we het nuttige met het aangename combineren. Bij voldoende belangstelling (minimaal 4 personen) kunnen we in overleg 2 of 3 dagen achter elkaar supervisie doen in een heerlijke rustgevende omgeving... echt even helemaal eruit en je concentreren op je Theraplay-proces.

Heb jij minimaal 2 verschillende sessies (Ouder-kind sessie, MIM of oudersessie/overleg)? Dan kun je deelnemen aan een supervisie/intervisie 3 daagse. Dit kan bijvoorbeeld ter voorbereiding op je Mid-Term Exam, of als je wat meer tempo wilt maken in je Practicum. Elke dag bespreken we van iedereen 1 sessie en we proberen de dag zo samen te stellen dat we telkens een bepaald thema verder uitdiepen.

Je kunt dit als extra supervisie boeken, maar ook als onderdeel van je Practicum pakket (dan zijn er voor de supervisie geen extra kosten.

Waar gaan we naartoe?

De supervisie wordt gegeven in ons vakantiehuis, op de heuvels van de Algarve, daar hebben we volop privacy om zowel binnen als buiten de beelden te bekijken en bespreken als zelf te oefenen. We kunnen tussendoor heerlijk uitwaaien langs het strand of gewoon een boekje lezen langst het zwembad. Overnachten ontbijt en diner is bij Casa do Alto, ongeveer 2 km van ons huis. Neem alvast een kijkje www.casa-do-alto.com.

en www.pedradeagua.nl. Dit kleine hotel is van mijn dochter en mijn nichtje.

Wat zijn de kosten?

* Als onderdeel van je Practicum pakket betaal je niets extra’s voor de supervisie, als je extra supervisie buiten je practicum pakket om wilt betaal je  € 85,- per supervisie.

  1. *Je boekt je eigen vlucht naar Faro (Transavia of Ryanair).

  2. *Logies en ontbijt bij Casa do Alto is € 35 p.p.p.n  als je een 2pers. kamer deelt. Een kamer alleen kost € 57,50 per nacht.

  3. *We delen de kosten van de huurauto en de maaltijden.

Belangstelling?

Als we 4 deelnemers hebben die deel willen nemen, kunnen we iets gaan plannen. Opties voor data: 5-6-7 of 19-20-21 oktober 2018. Stuur een email aan bettie@theraplay.nl. Half augustus beslissen we definitief of de dagen doorgang kunnen vinden.

                THERAPLAY®                                        DE THERAPLAY ACADEMIE                                         CONTACT:                                    LOCATIE

    is a registered servicemark of                                     is een CRKBO                                                    info@theraplay.nl                     Arabische Zee 18   3825 WG Amersfoort                             

The Theraplay®Institute in Evanston (USA)             geregistreerde instelling                                          www.detheraplayacademie.nl

www.theraplay.org   www.theraplay.nl                 en is daarom niet BTW plichtig                                                                                               Algemene Voorwaarden