Coronavirus: De Theraplay Academie volgt advies RIVM

laatste wijziging 3 september 2020

De Theraplay Academie volgt ontwikkelingen coronavirus op de voet en update dit bericht indien nodig. De richtlijnen van het RIVM hanteren wij als uitgangspunt voor het nemen van voorzorgsmaatregelen.

In september starten we met de uitgestelde trainingen van het voorjaar, in aangepaste vorm, een combinatie van Online Training en bijeenkomsten in kleinere groepen. 

Al onze trainingen zijn verschoven naar het najaar van 2020 of naar 2021. Alle deelnemers zijn geïnformeerd over een nieuwe datum of  een online alternatief.

Voor meer algemene informatie adviseren we je om eerst de richtlijnen van de RIVM te bekijken en bij twijfel het informatienummer van de overheid (0800 1351) te bellen.

Hierbij ook de link naar versie 5 richtlijn GGZ en Corona;

Contact met je cliënten kan nog steeds online of telefonisch,  maar ook face-to-face contacten zijn met de nieuwe versoepelingen weer mogelijk, indien behandelaar en client(en)  klachtenvrij zijn. Indien mogelijk, zoals bij oudergesprekken en MIM afnames, houden we 1,5 m afstand; Bij de ouder-kindbehandelingen nemen we hygiëne maatregelen, om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Wil je hierover meer informatie, vraag dan de speciale Corona Nieuwsbrieven aan. (info@theraplay.nl)