herregistratie Theraplay Coach (licentie verlopen)

Herregistratie Theraplay Coach 2024 (licentie verlopen)

Met dit formulier kun je je herregistratie als Theraplay Coach aanvragen als deze verlopen is. Je betaalt € 50,- voor de administratieve kosten en de vermelding op de website. Jouw nieuwe licentie ontvang je als je voldaan hebt aan de herregistratie eisen, nl. een ouder-kind-speelsessie inbrengen voor supervisie bij een van onze supervisoren. Dit kan individueel, op afspraak, of tijdens een van de groepssupervisie ochtenden. Hieronder geef je aan wat jouw wens hierin is. Als je samen met je supervisor bent overeengekomen dat jouw sessie voldoet aan de basisprincipes van de Theraplay methode. dan wordt je nieuwe licentie toegestuurd. Indien dat niet het geval is, spreek je samen af wat er nog nodig is om te voldoen aan de herregistratie-eisen. De kosten voor een individuele supervisie zijn € 125,-. Dit bedrag betaal je rechtstreeks aan de supervisor van jouw keuze. De kosten voor de groepssupervisieochend zijn € 150,-. Hierover ontvang je een rekening van de Theraplay Academie. Heb je nog vragen, neem dan contact op via info@theraplay.nl

  • Op dit email adres ontvang je de factuur
    Geef jouw voorkeur aan. We nemen contact met je op voor een afspraak.
  • Maak het bedrag over op NL78ABNA0626968259 t.n.v. E.H Sleeuw, psycholoog / De Theraplay Academie Onder vermelding van herregistratie Theraplay Coach. Na ontvangst sturen we je een factuur en kun jij contact opnemen met de supervisor van jouw keuze. De betaling van de supervisie gaat rechtstreeks met de supervisor.
  • Geef de datum aan van de overschrijving.
  • Wat je hieronder invult zullen we na je supervisie vermelden op de algemene website: theraplay.nl onder 'zoek een therapeut'. (indien je dit wenst)
  • Vermeld hier 'liever niet' als je geen telefoonnummer vermeld wilt hebben
  • Vermeld hier 'liever niet' als je geen email adres vermeld wilt hebben