Nurture & Play 4 daagse training

Nurture & Play is een interventie die gebaseerd is op Theraplay en MBT (Mentalization Based Treatment) en bedoeld is voor zwangere vrouwen  en moeders van pasgeboren baby’tjes (evt. met partners).

Nurture & Play is preventief,  kortdurend en speels en kan zowel individueel als in kleine groepen worden ingezet.  Het is gericht op het verbeteren van de ouder-kind interactie, gebruikt daarvoor speelse momenten en reflectieve gesprekken, vanaf de zwangerschap tot 3 jaar na de geboorte. Het kan worden ingezet door veel verschillende professionals in de (jeugd)hulpverlening en moeder-kindzorg.

Onze Finse collega, Saara Salo,  PhD, klinisch psycholoog, psychotherapeut, Theraplay Trainer & Supervisor en ontwikkelaar van dit wetenschappelijk onderzochte programma komt de training verzorgen. De voertaal is Engels.

Datum:   19 & 20 November  2019 en 3&4 februari 2021

Kosten: € 1100,-  incl. reader en lunch,  accreditatie zal worden aangevraagd (NIP/NVO, FVB, DAIMH, NVRG).  De training gaat definitief door als er op 15 juni a.s. 8 of meer inschrijvingen zijn…dus als je belangstelling hebt:  schrijf je in (annuleren tot 14 dagen na bevestiging is kosteloos mogelijk)

Meer informatie over de training, het effectiviteitsonderzoek etc… kun je aanvragen bij bettie@theraplay.nl

Klik hier om in te schrijven