Nurture & Play 4 daagse training — ONLINE

Vanwege de Corona maatregelen hebben we helaas moeten besluiten dat Saara in Finland blijft en de training in november online verzorgt.  Als je je inschrijft voor deze training en ons daarvan op de hoogte stelt, dan zorgen wij dat je de benodigde materialen die wij in het Nederlands vertaald hebben van ons krijgt toegestuurd! 

Nurture & Play is een interventie die gebaseerd is op Theraplay en MBT (Mentalization Based Treatment) en bedoeld is voor zwangere vrouwen  en moeders van pasgeboren baby’tjes (evt. met partners).

Nurture & Play is preventief,  kortdurend en speels en kan zowel individueel als in kleine groepen worden ingezet.  Het is gericht op het verbeteren van de ouder-kind interactie, gebruikt daarvoor speelse momenten en reflectieve gesprekken, vanaf de zwangerschap tot 3 jaar na de geboorte. Het kan worden ingezet door veel verschillende professionals in de (jeugd)hulpverlening en moeder-kindzorg.

Onze Finse collega, Saara Salo,  PhD, klinisch psycholoog, psychotherapeut, Theraplay Trainer & Supervisor en ontwikkelaar van dit wetenschappelijk onderzochte programma verzorgt deze training. De voertaal is Engels.

Datum:    26 & 17 November  2020 en 4 & 5 maart 2021

Meer informatie en inschrijven gaat rechtstreeks bij Saara Salo via deze link:

Wil je het recent verschenen artikel over het effectiviteitsonderzoek ontvangen, dan kun je dat bij ons aanvragen info@theraplay.nl

 

 

Nurture and Play – mentalizing based parent-child interaction intervention