Supervisie

Onze supervisie bestaat uit 3 ‘pakketten’, waarvan er twee een combinatie zijn van individuele en groepssupervisie.

Individuele supervisie wordt gegeven van een van onze Theraplay gecertificeerde supervisoren of supervisoren-in-opleiding.

Tijdens de terugkomdagen is er groepssupervisie. Een aantal deelnemers brengt iets in, anderen luisteren en kijken mee naar de beelden. Er zijn tijdens de terugkomdagen altijd 2 supervisoren aanwezig, indien de groep erg groot is, wordt de groep opgesplitst in 2 kleinere groepen.

Daarnaast is er ook een ‘supervisie 3-daagse’  in Portugal, waarbij maximaal 6 deelnemers casuïstiek inbrengen. Afhankelijk van de samenstelling en vraag vanuit de groep wordt een programma samengesteld, waarbij elke deelnemer in ieder geval 2 sessies inbrengt. Met een sessie bedoelen we ofwel een MIM, ofwel een oudergesprek ofwel een Ouder-kind speelsessie. Een gedeelte van de dag de gelegenheid is om iets voor jezelf te doen om deel te nemen aan een georganiseerde wandeling. Het arrangement is volledig verzorgd (overnachtingen, maaltijden, vervoer in Portugal) en kan in de plaats komen van de verplichte terugkomdagen uit een van de pakketten, maar ook als extra, bijvoorbeeld ter voorbereiding van je Mid Term of Final Exam.

Meer införmatie over de supervisieblokken en de terugkomdagen, zie modules.