Supervisie

Onze supervisie bestaat wordt gegeven als onderdeel van de opleiding tot Theraplay Coach en Theraplay Practitioner.

Individuele supervisie wordt gegeven van een van onze Theraplay gecertificeerde supervisoren of supervisoren-in-opleiding. Op onze pagina ‘wie zijn wij’ kun je zien  wie de door het Amerikaanse Theraplay®Institute erkende supervisoren in Nederland zijn.

Tijdens de terugkomdagen is er groepssupervisie. Een aantal deelnemers brengt iets in, anderen luisteren en kijken mee naar de beelden. Er zijn tijdens de terugkomdagen altijd 2 supervisoren aanwezig, indien de groep erg groot is, wordt de groep opgesplitst in 2 kleinere groepen. Data van de terugkomdagen zijn terug te vinden onder ‘agenda‘.

Daarnaast is er ook een ‘supervisie 3-daagse’  in Portugal. Afhankelijk van de samenstelling en vraag vanuit de groep wordt een programma samengesteld, waarbij elke deelnemer tenminste 1 x iets inbrengt. We hebben dan 2 tot 4 supervisies over ochtend. Met een sessie bedoelen we ofwel een MIM, ofwel een oudergesprek ofwel een Ouder-kind speelsessie. Een gedeelte van de dag de gelegenheid is om iets voor jezelf te doen om deel te nemen aan een georganiseerde wandeling. Het arrangement is volledig verzorgd (overnachtingen, maaltijden, vervoer in Portugal) en kan in de plaats komen van de verplichte terugkomdagen uit een van de pakketten, maar ook als extra, bijvoorbeeld ter voorbereiding van je Mid Term of Final Exam.

Meer informatie over de eerstvolgende supervisie-midweek in Portugal vind je hier