De Praktijk in Amersfoort Vathorst

OP DIT MOMENT NEMEN WE GEEN NIEUWE CLIËNTEN AAN

 

Mijn naam is Bettie Sleeuw, Theraplay Therapeut in hart en nieren…

Al mijn behandelingen zijn gebaseerd op de Theraplay methode. Indien dat nodig is, combineer ik de Theraplay methode met andere vormen van behandeling, zoals traumabehandeling , hechtingsgerichte gezinsbehandelingen (DDP) of  ouderbegeleiding en opvoedondersteuning.  Samenwerken met u als ouder staat voorop in mijn behandelingen. We bespreken samen wat uw vraag of probleem is en welke mogelijkheden ik heb om daarbij te helpen.  Er is dus altijd sprake van maatwerk en overleg. Indien ik als therapeut geen mogelijkheid heb om te bieden wat uw kind of u als gezin nodig heeft, help ik u zoeken naar een therapeut of instantie die dat wel kan bieden.

In een huiselijke omgeving bied ik veelal kortdurende, intensieve behandelingen aan voor gezinnen binnen en buiten de regio Amersfoort.

De Theraplay Praktijk is gevestigd op hetzelfde adres als De Theraplay Academie.  De open ruimte is soms in gebruik als trainingsruimte,  soms als wachtkamer en verblijfsruimte als er gesprekken of behandelingen plaatsvinden. Op dagen dat ik cliënten zie, zijn er geen trainingen en omgekeerd.

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek; dit kan op afspraak in de praktijk of telefonisch, die keuze is aan u. Ik werk graag samen met andere organisaties, die Theraplay niet of onvoldoende in hun eigen aanbod hebben, maar ook is het mogelijk om als ouder zelf uw kind aan te melden met verwijzing via de gemeente of huisarts.

Indien u kiest om de behandeling (deels) zelf te betalen, bespreken van tevoren af wat uw kosten/ eigen bijdrage zijn, zodat daar geen misverstanden over ontstaan.

Ook is er de mogelijkheid om met uw gezin in Portugal een kortdurende intensieve behandeling van een midweek of weekend te volgen. Dit kan helpend zijn om uw gezin weer op een opbouwend spoor te zetten of als aanvulling op de bestaande behandeling in Nederland. Deze behandelingen worden (nog) niet vergoed, dus geheel voor eigen kosten.